Nyår brukar vara en lugn tillställning med endast några få vänner. Vi föredrar mindre sällskap än för stora. Umgås helst med dem vi känner oss mest bekväma och avslappnade med.I år firade vi hemma hos oss med god mat och skönt sällskap.Till förrätt blev det Caspaccio, varmrätt grillad entrecote med dubbelbakade potatis, wokade grönsaker med chili vitlök ingefära och vitlökssås. Till efterrätt blev det vit chokladmousse, limeparfait, färska bär, passionsfrukt och havreflan. Vi var så mätta så varken ost eller snacks hanns med. Men ett glas bubbel och lite rött i glasen att skåla in det nya året med.Jag dukade med några härliga vårblommor och vaser i keramik. Jag brukar alltid ställa ut vaser och ljus på bordet och arrangera blommorna direkt. Då är det så mycket lättare att se helheten, hur vaserna passar ihop med varandra.Den här dukningen passar lika bra till vårens fester som till nyår. Hoppas det kan inspirera dig. På servetterna har jag lagt små kvistar av mimosa. Små vaser med anemon, tulpan, vaxblomma, mimosa och julrosor från trädgården. Hoppas du haft en mysig nyår och en fin start på det nya året.Kram Malin