Om

Florist, influencer, författare, fotograf, stylist, kurshållare, föreläsare.
Kärt barn har många namn. Jag är en småstadstjej som sedan 25 år är bosatt på Öland tillsammans med sambo och barn. Här bor vi i ett 70-talshus som vi renoverat och ändrat under de senaste 15 åren. Jag är en kreativ idéspruta som alltid har nya projekt på gång både inne och ute.

Besatt av te, hälsosam kost och inspirerande youtube klipp. När jag inte pysslar i mitt växthus, bygger något eller målar om hemma hittar du mig gärna i Ölands vackra natur tillsammans med familjen eller uppkrupen i soffan framför en bra film.

Min stora passion är att få skapa och kunna inspirera andra till att få fina miljöer med enkla medel. Trots begränsad tid och budget vill jag visa att det går att hitta lösningar för att skapa vackert med blommor, växter och pyssel. Förutom tips för blommor och trädgård med allt från vackra blomsterdekorationer till trädgårdstips och byggprojekt finns här också personliga inlägg med tankar och utflyktstips. Under mina många år som trädgårdsfotograf har jag besökt mängder av vackra trädgårdar och några av dem visar jag upp här.

Min bok Kransar - enkla blomsterbinderier för alla säsonger hittar du här.
På min hemsida hittar du mina webkurser inom blomsterbinderi.

Följ mig gärna på instagram där jag bla delar med mig av inspiration och tutorials @malin.bjorkholm